CO JIM JE?

Hi Queeeeen! 
 
Mám otázku a budu vděčná, když se připojí každá žena, bez ohledu na status svobodná/zadaná/volná/rozhádaná/vdaná/rozvadná/cokolivcojevpořadí
 
Kurva. Muži.
 
Co to je?
 
Jak tomu mám rozumět?
 
Napsala jsem to spávně, že jo?! Občas mám depku z pravopisu, protože to tady kontroluje moje máma, ALE! Můžu/měla bych být v klidu, protože mi v 7. třídě do slepý mapy zakreslila místo Číny, Rusko! Podle mě tehdy začal nějakej problém. A to především na mým vysvědčení.
No, to je jiná story, i když tím trpím dodnes a nedokážu frajerovi vysvětlit, že vnímám Prahu a Pardubice stejně jako Chorvatsko a Kilimandžáro.
Mami, sorry, tadys zklamala.
 
Takže zpátky k mužům!
 
Ty vogo (chci být slušná, ale to nejsem já, takže ty vole), já je nechápu. Vy jo?
 
Jdu, frajer se za mnou otočí (jak to poznám? otočím se taky, protože se mi líbí, ne? jak bych asi jinak věděla, že se otočí?!), tak hodíme úsměv ála Masterchef v zastoupení Bonton film a je to tam.
Nic, jdeme dál a vzpomínáme na pohled s týpkem u Pandory.
Ajajaj, opět se střetáváte u prodejny Nespresso a už cítíte jak frajer rozjíždí Starbucks Nespresso Single. Ty vole (ne, já to jinak neumim!), týpek se směje jak terénní pičovatelka, jakože vás obslouží, když bude nejhůř.
No jistě, vaše láska for first pohled končí v momentě, kdy mu jeho žena donese Depresso a vy víte, že tady končí veškerý latté!
 
Jakej flirt je ok?
 
Capuccino ála nahoře jsem lehkej, ale dole drsnej!
Latte ála pod pěnou je drsnej týpek (ps.s rodinou).
Espresso ála tady vládne drsná monarchie.
Zelenej čaj aka můžem být nejky a na ten baloňák se příště vyser!
Chčaj latté maté aneb radši bez komentáře.
 
Každopádně chlapy milujeme a bez nich by to nešlo. Vo tom žádná!