VARLENTÝN

Na Varlentýn jsem si dělala menší průzkum článků na internetu a závěrem mi bylo těchto pár bodů:
 
Pokud si forever alone, měla by sis svýho vysněnýho frajera manifestovat.
 
Jak na to?
 
Nejlepší to je za úplňku vepře, přesně v moment kdy jde trigon do kvadratury vyhaslýho krysaříka. V ten moment je dobrý si ho nakreslit na papír, ale ne toaletní, ať to není hned v hajzlu.
 
Údajně by si měla pocítit příliv kvalitního Chardonnay v opozici Neptunu. Pokud jsi ho nakreslila a vypadá jako Quasimodo bez respektu, nejsi ještě připravená. V tuhle chvíli doporučují si zameditovat a pročistit jaterní čakru.
Dalším bodem bylo, že by si měla milovat sebe samu nebo samu sebe, to je jedno. Prostě se máš mít ráda z obou směrů. Máš to ze sebe vyzařovat. Pochopitelně tohle psal zaměstnanec rentgenu.
 
Afirmace jsou prý taky základem k přitáhnutí životní lásky. Dávej si ale pozor na to co píšeš! Je rozdíl mezi "cítím lásku na každém kroku" a "cítím lásku po každým loku", dost hodně žen tady chybuje. Ale chybovat je lidské.
 
A v neposlední řadě si můžeš udělat rituál na přivolání lásky.
 
Stačí ti houby 2 hrsti, máslo 50 g, mouka 50 g, bujon 1 kostka, brambory 4 ks na kostky, mrkev 2 ks - jedna na kolečka, jedna celá,
celer 1 ks - oloupaný a přepůlený, cibule 1 ks - oloupaná, petržel 1 ks - menší, oloupaná, nakrájená na kolečka nebo malé kousky, sůl,
pepř - čerstvě mletý, majoránka (drhnutá) podle chutí, vejce 1 ks,
česnek 2 stroužky (nemusí být) no a máš libovou bramboračku.
 
Z toho plyne jedno jediný, kašli na manifestaci, dej si dvojku, udělej si bramboračku a buď šťastná!